Novi Sad
19.03.2014.
19:28
Zbog neisplaćenih zarada i putnih troškova, oko 90 odsto radnika fabrike za proizvodnju odeće "Novitet", u štrajku je već osam dana.
  • 20.03.2014 11:52
    Питајте Радуловића. Он је све то дозволио, а тако је лако могао да спречи. Интерес је интерес, а испран мозак гласача је НУЛА.

    Срамота је шта овим људима раде СВЕ власти у циљу "бриге" за народно боље!
    Баш је то чудно што људи неће да раде без икакве зараде и здравственог осигурања! То иначе нема нигде, пошто је ропство званично укинуто, али историја памти и тај период кад је ово било могуће.

    Једино ме теши што изгледа и код нас стиже пролеће...
  • Љиљана

    20.03.2014 11:06
    "стварно, срам их било"
    "Како само могу системом уцена да траже оно што им припада по основу рада". Земљо, отвори се да пропаднем!!! Шта је то у земљи Србији, и где то има још у цивилизованом свету!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna